Imagine

Imagine

lördag 15 februari 2014

Drunk in Love

Veckan har gått så otroligt fort. Hade en släng med feber i tisdags, mådde egentligen inte helt bra innan idag. 
Idag åkte jag och Vico, min au pair kompis till Den Haag och spenderade dagen på stranden, var på museum, utforskade staden, shoppade, åt sushi och njöt av solen och Den Haag. Har inte förstått innan att Den Haag är så stort som det är. Kommer ta en evighet att lära sig vart allt ligger och få ett begrepp men jag har ju några månader kvar att lära mig lite. 
Imorgon ska vi cykla till Leiden för lite mer shopping och söndagsmys. Livet i Holland är verkligen toppen just nu och ser verkligen fram mot våren och högre temperaturer här. Tror att det kommer bli magiskt.
Igår var det Valentine's day (alla hjärtans dag) så jag tänkte att jag skulle göra lite extra fint snack till barnen. Blev rödfärgade nutellamackor med hjärtform, hjärtformat äpple och rödfärgad annanasjuice. Uppskattades så jag blev nöjd.



Måste försöka åka ut till mindre stadsdelar i Den Haag för det är där man hittar allt som är originellt och roligt. Här i Holland vill man verkligen bevara att man hellre har många små butiker och torg än några få stora kedjor som har alla butiker vilket gör att man hittar affärer som specialiserar sig på saker överallt, ofta är det mycket mysigare att få gå runt i många butiker än i en stor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar